29.3.18

Our DIY (Kind Of) Wedding Invitation

77 Days Before

"A, aku izin buat konsep undangan sendiri ya? Nanti aku kasih liat ke Aa supaya bisa dikoreksi kalau ada yang gak pas."

Gitu ujarku hari itu. Alhamdulillah calon suami langsung mengiyakan. Malah dia senang sekali karena nanti undangan itu bakalan jadi karya kita berdua yang perdana, hehe. Nah mumpung senggang, saya mau bahas khusus deh. Sengaja saya tulis agak detail di sini kali aja ada yang mau buat undangan pernikahan sendiri juga. Lebih puas loh kalau bikin sendiri hehe.

Tema besar dari semua benda "cetak" kami adalah biru dan hijau. Dominannya sih putih, biar kesannya tetap clean.

01 Cari Inspirasi

So tanpa banyak menunda, saya - yang memang sebenarnya sudah sempat riset sendiri soal undangan ini - segera mengirimkan link Pinterest Board saya ke calon suami. Btw Pinterest itu salah satu surganya inspirasi visual menurut saya. You could just insert your keyword there and they will offer you a lot of choices. Kita tinggal tandain aja yang kita suka dan bikin board sendiri. Kalau udah gitu, kali-kali dibutuhkan, kita bisa lihat ulang per kategorinya.

8.3.18

30 Days to BPS Diary - The Final

PROLOGUE
They say, winner never quits, and quitter never wins. This, I believe, can't be applied in to all situation. There are times you should quit a thing to pursue another thing - which is better - and you're still able to win. So yeah, this is the drama. I wrote this on my Whatsapp and kept it updated day by day. For any blank days, it meant I was busy doing the rest of my work before my leaving.

Artwork by me.

H - 30
I finally had the courage to hand over the letter to my superior. Yeah, the letter that’s been in my draft since two months ago. I almost had a teary feeling especially when my superior told me that he’s already have plans to fill in after my leaving approved. But then I was okay. He’s so considerable and I was lucky to have a boss as wise as him.